Oferim suport legal !

INSOLVENTE, LICHIDARI și INCHIDERI de FIRME cu DATORII

Daca aveti o firma cu datorii (cu sau fara activitate), noi va oferim solutia legala sa o inchideti!

Oferim consultanta GRATUITA pentru urmatoarele servicii juridice:

  • Predare/cesiune firma (catre persoane interesate)
  • Dizolvarea firmei
  • Lichidarea voluntară
  • Insolvență la cerere (indiferent de valoarea datoriilor)

Soluții reale la problemele tale!

Imposibilitatea unei firme de a-si desfasura activitatea este reprezentata in special de contextul economic nefavorabil, blocajul financiar sau incapacitatea de plata. Fie ca sunt factori de natura economica, management aplicat gresit sau alti factori destabilizatori, rezolvarea problemelor si iesirea din criza financiara a firmei apartine de regula administratorilor si asociatilor sai. Specialistii nostri sunt gata sa va ofere solutia optima pentru protejarea administratorului fata de efectele legii.

Factori ce determina închiderea unei firme:

  • Firma este în încapacitate de plată
  • Poprire pe conturi
  • Furnizori neachitați
  • Taxe și impozite neachitate
  • Lipsa fluxului de numerar
  • Iminența atragerii răspunderii patrimoniale

Conform legislatiei in vigoare

Puteti instraina societatea prin cesionarea partilor sociale sau puteti alege sa o introduceti in insolventa! Solutiile sunt perfect legale si va scapa de probleme. Va oferim acces la solutii legale pentru a inchide o firma cu datorii!

In Romania exista cadru legal care protejeaza administratorul sau asociatii unei firme, fata de raspunderea administratorului/patrimoniala in cazul in care nu mai aveti bani sa va platiti furnizorii, salariatii, taxele Anaf, sau creditele bancare. Astfel de situatii sunt dese iar solutiile oferite de specialistii nostri difera de la caz la caz. Fie ca vorbim de cesiune (instrainare), dizolvare, lichidare sau procedura de insolventa, va oferim cele mai bune resurse, specialisti, avocati care va vor ajuta sa intelegeti mecanismul prin care datoriile firmei, nu trebuie sa reprezinte o povara pentru dumneavoastra.

SIGURANTA, PROFESIONALISM, CONFIDENTIALITATE, COSTURI MINIME

Cat costa inchiderea unei firme cu datorii prin cesionare sau procedura de insolventa ?

Costurile sunt negociabile si variaza de la caz la caz, in functie de solutiile propuse de specialistii nostri.

In procedura de cesionare catre un nou asociat/administrator se predau/preiau faptele de natura civila si comerciala, aparute ca urmare a unui management defectuos. Vor fi necesare acte contabile (balanta, lista clienti, lista furnizori, lista mijloace fixe). In procedura de insolventa sunt necesare toate actele juridice/contabile (intreaga arhiva) si in functie de problemele existente se propun solutiile adecvate fiecarui caz in parte.

Asiguram contract de consultanta si decontarea cheltuielilor cu factura.
Intreaga procedura se deruleaza prin Registrul Comertului, notariat, administratia financiara sau in instanta. Ne deplasam in toata tara!